ОРКА недвижности

„Кара“ ДООЕЛ Скопје

„Кара“ ДООЕЛ Скопје своето портфолио го гради врз основа на долгогодишна и успешна соработка со бројни домашни и странски компании и дипломатски претставништва во државата.

Клучни цели на компанијата се:

„Кара“ ДООЕЛ Скопје како Друштвото за производство, трговија и услуги се занимава со издавање на деловен и станбен простор под закуп.

„Панорама резиденс“

„Панорама резиденс“ е адресата која импресионира со својата модерна градба. Извонреден дизајн кој го привлекува вниманието со секој свој детаљ.

„Панорама резиденс“ нуди панорамски поглед кон Скопје и планината Водно. Проектот е создаден преку синергијата на луксузна архитектура и модерни, функционално дизајнирани апартмани, обезбедувајќи посебно чувство на космополитскиот живот, истовремено, оаза на мир на оние на кои денот им е динамичен.

Внимателно одбрани детали во заедничкиот простор, кои даваат исклучителна топлина на живеењето.